Buteyko. Respirar diferent per un millor rendiment.

Sovint, les persones que venen a l’Inspira’t o que contracten una visita virtual de fisioteràpia respiratòria tenen la sensació que respiren de la manera que respiren perquè no tenen cap altra opció. Com si tota la respiració fos una cosa completament autònoma. I si, hi ha una part inconscient, una part automàtica, però que una cosa sigui automàtica no vol dir que no puguem modular aquesta automaticitat per tal de millorar-ne el funcionament.

El mètode Buteyko va justament d’això. Va de canviar de manera conscient una cosa que d’entrada va per uns mecanismes automàtics. A mi, canviar la meva manera de respirar em va fer desaparèixer els encostipats eterns que em venien a la primavera i en moments d’estrès. A moltes persones que han passat per l’Inspira’t els ha ajudat amb el seu control de l’asma, les seves rinitis, les seves al·lèrgies, el seu covid persistent, els seu estrès… I també està ajudant a esportistes a millorar el seu rendiment físic. Aquí a baix et comparteixo un article on parlem justament d’això. Desitjo que tinguis una bona lectura.

Salut, i aprèn a respirar feliç!

Deixa un comentari

Descobriu-ne més des de Inspira't. fisioteràpia respiratòria

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint

A %d bloguers els agrada això: