fisioteràpia respiratòria a Reus

Tens mocs o tos, et falta l'aire i energia i vols recuperar la teva qualitat de vida?

Som l'únic centre especialitzat per adults i infants en fisioteràpia cardiorespiratòria del Camp de Tarragona. Ens trobàs a Reus i en format en línia.

A l’Inspira’t aprendràs el que necessites saber per a poder respirar més feliç.

Descobriràs diferents maneres de rentar-te el nas i tècniques per destapar els pulmons, aconseguint treure el moc excessiu que t’està provocant malestar i tos.

T’auscultarem, controlarem la teva saturació d’oxigen i et farem els testos que creguem convenients per tal d’afinar al màxim el tractament que t’ha d’anar millor

Practicaràs els exercicis que són més adequats per a tu per a millorar la teva capacitat física.

Podràs resoldre  (treure el tots) els dubtes que puguis tenir sobre la teva salut respiratòria, tant durant la consulta com quan s’hagi acabat. I és que la visita no s’acaba quan te’n vas a casa. Segueix una setmana més gràcies l’Inspira’t Digital, la app  on tindràs el recull d’exercicis que et recomanarem de fer, contingut educatiu i el xat directe amb la teva fisioterapeuta.

Inspirat-fisioterapia
Anna Inspira't

Descarrega't gratis el video formatiu 'Quatre claus per a una bona higiente nasal'

Apunta’t a la newsletter de l’Inspira’t i rep cada mes valuosos inspiconsells que t’ajudaran a cuidar la teva salut cardiorespiratòria.
quote
T'acompanyem, de manera
presencial i en línia.
Adults
elemento 08

Si els teus problemes de salut impacten en la teva respiració et podem ajudar a millorar-la i que puguis recuperar la teva qualitat de vida.

Mocs, tos, ofec, cansament,… poden semblar coses inevitables, però amb nosaltres descobriràs que a més a més de prendre’t la medicació hi ha moltes altres coses que pots fer per estar millor.

Aprendre a treure el moc sense esforç i quan toca, fer exercicis de reforç muscular o reaprendre a respirar caminant o fent bicicleta pot ser la clau de sentir que tornes a tenir la vitalitat que necessites en el teu dia a dia.

Infants
elemento 08

El teu infant té més mocs dels que aconseguiu treure a casa? Li costa menjar o dormir o tus tant que acaba vomitant? Pateix problemes respiratoris (o d’orella) que no s’acaben solucionant amb la medicació?

A l’Inspira’t us podem ajudar a revertir aquesta situació. Traient l’excés de mocs d’allà on siguin i donant-vos eines per a seguir treballant a casa.

ISOTIPO1
elemento 01

Qui som?

Som l’Equip Inspira’t, format per l’Anna, la Sara, l’Eva i la Laura; l’equip humà que t’ajudarà a millorar la teva respiració. Els nostres punts forts a l’hora de millorar la teva respiració són:

L’Anna es va enamorar de la fisioteràpia respiratòria a França i va crear l’Inspira’t, per a apropar la fisioteràpia a tota persona que la pugui necessitar, amb l’objectiu de que s’hi reflectís la seva manera d’entendre la fisioteràpia respiratòria.

En un primer moment de manera presencial i ara també en línia, arribant on faci falta.
Amb un tracte familiar i personalitzat, el projecte ha anat creixent fins a situar-se com un centre de referència en fisioteràpia respiratòria. l’Inspira’t s’ha anat fent gran i ara estrenem nou local a Reus.

asterisko azul
Anna Ferran Roig
asterisko azul
Sara Sánchez de Anta
eva2
asterisko azul
Eva Fernández Pareja
asterisko naranja
Laura Paredes Lucero
Vols saber què pensen les persones a qui ja hem atès?
quote
'Inspira't Digital', la teva visita no s'acaba quan marxes a casa.
Accés a la nostra app amb excercicis específics, xat directe amb la teva fisioterapeuta, gràfiques de seguiment i contingut educatiu.

On som?

Inspira't Presencial
elemento 08

C/ Sant Celesti 48, Reus
(Tarragona)

inspirat pixelmoreno 153 scaled
A tot el món
elemento 08

Sessió en línia: visita connecta’t

Consulta'ns o demana cita
imago blanco
Informació de protecció de dades d'Anna Ferran Roig.Finalitats: respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, també per medis electrònics. Drets: pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i demés drets a inspiratfisio@gmail.com. Informació addicio- nal: Política de privacitat.
‘Inspira’t Digital’, la teva visita no s’acaba quan marxes a casa.

Accés a la nostra app amb excercicis especifics, xat directe amb la teva fisioterapeuta, gràfiques de seguiment i contingut educatiu.

Una particularitat de l’Inspira’t que ens fa úniques és que sempre ens estem formant i innovant per ajudar-te millor a tornar a respirar feliç. Recentment hem incorporat l’ús d’una aplicació per al teu seguiment. Hi trobaràs:

– Xat amb accés directe amb la teva fisioterapeuta

– Vídeos i fotos amb les descripcions dels exercicis que et recomanem fer a casa

– Contingut educatiu en vídeo i pdfs.

– Gràfiques de seguiment dels exercicis realitzats que t’ajuden a l’adherència al tractament.

Quan vens, t’hi donem d’alta i reps un missatge de correu electrònic i pots triar accedir a l’aplicació des del navegador o bé descarregant-te de manera gratuïta l’aplicació directament al teu mòbil.

Hi tindràs accés una setmana després de cada visita o durant els mesos de vigència del Pack d’Acompanyament que acabis triant

Visita connecta't

La visita Connecta’t és per a tu si:

Vius lluny de Reus i no pots venir a visitar-te de manera presencial.

No és per a tu si:

No et veus treballant pel teu compte a casa