fisioteràpia respiratòria per a nens a Reus

Infants

elemento 02
Podem ajudar al teu infant si li costa menjar o dormir, té molta tos o tot sovint un excés de moc relacionat amb bronquitis, pneumònia o otitis.

Quines malalties tractem?

Fisioterapia respiratoria per infants

Com us ajudem?

fisioteràpia respiratòria per a nens

M'interesa! I ara què?

Si no has vingut mai, has de reservar una visita Presenta’t. Quan ja ens coneixem, segons el que necessitis, et podem oferir la visita o el pack que més s’adapti a les teves necessitats.

Et recomanem:

Important!

Encara que no anirem mai a buscar el plor, però, sàpigues que en alguns casos, com per exemple una pneumònia o molt de moc a la part de darrere del nas, que plori una mica ens pot ajudar a que les tècniques siguin més eficaces. Això sempre i quan no vulguin o no puguin col·laborar

Vols saber què pensen les persones a qui ja hem atès?
quote
La tranquil·litat de saber que el teu infant está bé
Consulta'ns o demana cita
imago blanco
Informació de protecció de dades d'Anna Ferran Roig.Finalitats: respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, també per medis electrònics. Drets: pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i demés drets a inspiratfisio@gmail.com. Informació addicio- nal: Política de privacitat.