Política de privacitat

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de ANNA FERRAN ROIG i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària. Tot seguit, us proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra política de privacitat en relació amb les dades personals que recaptem, explicant el següent:

 • Qui és el responsable del tractament de les vostres dades.
 • Per a quines finalitats recaptem les dades que us sol·licitem.
 • Quina és la legitimació per al seu tractament.
 • Durant quant de temps les conservem.
 • A quins destinataris es comuniquen les vostres dades.
 • Quins són els vostres drets.
 •  

Responsable:

ANNA FERRAN ROIG, (NIF 39920283B)

C/ sant celestí 48

43202 Reus (TARRAGONA)

fisioterapia@inspirat.cat

annaferran@fisioterapeutes.org (Delegada de Protecció de Dades)

Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les dades enviades a través de:

 • FORMULARI DE CONTACTE

Finalitat: Facilitar un mitjà perquè us pugueu posar en contacte amb nosaltres i contestar a les vostres sol·licituds d’informació, i enviar-vos comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, també per mitjans electrònics, si marqueu la casella d’acceptació.

Legitimació: El consentiment de l’usuari quan ens sol·licita informació a través del nostre formulari de contactes i quan marca la casella en què accepta la tramesa d’informació.

Conservació: Fins a una vegada resolta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa d’aquests.

 • ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS/WHATSAPPS

Finalitat: Contestar les sol·licituds d’informació, atendre les peticions i respondre a les consultes o els dubtes.  

Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic o WhatsApp.

Conservació: Fins que s’ha respost la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

 • SUBSCRIPCIÓ A NOSTRA NEWSLETTER

Finalitat: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes o serveis que siguin del seu interès, fins i tot per mitjans electrònics.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en subscriure’s als nostres enviaments comercials i/o newsletters.

Conservació: Fins que l’interessat rebutgi el consentiment i sol·liciti la baixa del servei.

 • FORMULARI DE COMENTARIS (BLOG).

Finalitat: Publicar el seu comentari en la secció del blog de la pàgina web.

Legitimació: El consentiment de l’usuari al enviar les seves dades personals i comentaris en la publicació corresponent.

Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada en la pàgina web.

Obligació de facilitar-nos les vostres dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys o, si escau, disposar de prou capacitat jurídica per contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les sol·licituds i/o prestar els serveis que es pugueu contractar, per la qual cosa, si no ens les faciliteu, no us podrem atendre correctament ni prestar-vos el servei que heu sol·licitat.

 • Destinataris de les vostres dades

Les vostres dades són confidencials i no se cediran a tercers, tret que hi hagi obligació legal.

Les dades personals i comentaris enviats mitjançant el formulari de participació en el blog es publicaran en el mateix i seran visibles per als altres participants.

 • Drets en relació amb les vostres dades personals

Tothom pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan aquest s’hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades anteriorment.

Igualment, podeu exercir els drets següents:

On i com sol·licitar els vostres drets: Mitjançant un escrit adreçat al responsable, a la seva adreça postal o electrònica (indicades a l’apartat 1), amb la referència “Dades personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les vostres dades, podeu presentar una reclamació davant l’Autoritat de Protecció de Dades (www.agpd.es).

 • Cookies

Aquesta pàgina web només utilitza cookies tècniques i de personalització de sessió, que en cap cas tracten dades de caràcter personal ni capten hàbits de navegació per a fins estadístics o publicitaris, per això, no es requereix, d’acord amb l’article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, el seu consentiment per a la seva instal·lació temporal durant la seva sessió de navegació.

 • Seguretat de les vostres dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les vostres dades personals, us informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades respecte a la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats.

 • Actualització de les vostres dades

És important que, perquè puguem mantenir les vostres dades personals actualitzades, ens informeu sempre que hi hagi hagut cap modificació; en cas contrari, no responem de la seva veracitat.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugueu facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en la nostra pàgina web.

Aquesta política de privacitat pot ser modificada per adaptar-la als canvis que es produeixin a la nostra web, i també a modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa cal llegir-la cada vegada que ens faciliteu les vostres dades a través d’aquesta web.