Equip-inspirat
marca equipo

L’equip Inspira’t al teu servei

CEO | Experta en fisioteràpia cardiorespiratòria.

elemento 03

Soc fisioterapeuta des de l’any 2003. Vaig descobrir la Fisioteràpia Respiratòria a l’anar a treballar a França al 2004 i des llavors no he parat de formar-me i de treballar per ajudar a persones amb problemes respiratoris de totes les edats.

He treballat en diferents centres especialitzats en rehabilitació respiratòria. A França vaig adquirir valuosa experiència en l’acompanya- ment de persones amb malalties respiratòries cròniques. Allí, els fisioterapeutes treballen en el sí d’un equip interdisciplinari: l’equip mèdic, infermeria, dietistes i professors d’esport treba- llen conjuntament.

En tornar al Camp de Tarragona vaig voler apropar tot el que havia après per tal de millorar la qualitat de vida i l’acompanyament dels malalts respiratoris del territori i les seves famí- lies. Per tal de donar a conèixer tots els beneficis que pot aportar un bon tractament de fisioterà- pia respiratòria, vaig iniciar un cicle de xerrades adreçat a famílies amb infants. Des d’aleshores, compagino l’activitat acadèmica a la URV, la divulgat

Experta en fisioteràpia cardiorespiratòria.

elemento 03

Sóc fisioterapeuta des de l’any 2020. Durant l’últim any de carrera vaig tenir l’oportunitat de fer pràctiques a l’UCI de l’Hospital Joan XXIII, on vaig descobrir el món de la Fisioteràpia Respiratòria i els seus beneficis en pacients amb processos aguts. En acabar la carrera vaig començar a adquirir experiència en Fisioteràpia Musculoesquelètica en clíniques privades i des de abril de 2022 en Fisioteràpia Geriàtrica, en una residència per a la tercera edat. Des de març de 2022 que soc a l’Inspira’t aplicant els coneixements que he adquirit al títol d’Expert en Fisioteràpia Cardiorespiratòria impartit per la Universitat Blanquerna. Formar part de l’equip de l’Inspira’t és una oportunitat que enfronto amb molta il·lusió i m’impulsa a continuar formant-me, continuar aprenent dia a dia de la Fisioteràpia Respiratòria i de poder ajudar i beneficiar a qualsevol persona que ho necessiti.

Experta en fisioteràpia cardiorespiratòria i nutricionista.

elemento 03

Soc fisioterapeuta i nutricionista i sempre he tingut clar que volia centrar-me en les malalties cardiovasculars i respiratòries des de les dues disciplines. En els primers anys de la meva carrera, vaig treballar principalment en fisioteràpia geriàtrica i atenció primària, enfocant-me en aspectes musculoesquelètics.

L’any 2022, vaig realitzar el Màster Oficial en Fisioteràpia del Tòrax i durant aquest, vaig estar a les diferents UCIs de l’Hospital Vall d’Hebron, on vaig confirmar la meva passió per aquesta especialitat.

En el vessant com a nutricionista m’he especialitzat en l’abordatge de la fibrosi quística i aquelles patologies que cursen amb debilitat i disminució muscular, com les cardiopulmonars, que requereixen un suport nutricional. El meu objectiu principal és detectar les possibles mancances nutricionals i donar-vos eines per menjar millor sense necessitat d’un pla nutricional restrictiu.

Formar part de l’equip de l’Inspira’t m’ha permès créixer professionalment i personalment, podent brindar-vos el meu millor esforç mitjançant la fisioteràpia respiratòria i la nutrició.

eva2

Coordinadora

elemento 03

Soc la Laura i m’encarrego de coordinar l’Inspira’t. Tinc una dilatada experiència en atendre persones usuàries de diferents serveis. Serà amb mi amb qui parlaràs per telèfon o contactaràs per mail o per telèfon. (treure la i) Durant la teva estada m’asseguraré de que tant tu com les fisioterapeutes tingueu el que necessiteu per estar a gust i entre totes puguem ajudar-te a respirar feliç

quote
Aprèn a respirar feliç
Consulta'ns o demana cita
imago blanco
Informació de protecció de dades d'Anna Ferran Roig.Finalitats: respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, també per medis electrònics. Drets: pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i demés drets a inspiratfisio@gmail.com. Informació addicio- nal: Política de privacitat.
Anna Ferran Roig

Títol d’Experta en fisioteràpia cardiorespiratòria. Blanquerna, Ramon Llull 

Acreditació Mèdode Buteyko, Breathing practitioner. Buteyko Clinique 

Curs: “Désencombrement des voies aériennes. Hospital Universitari de Ginebra” 

Curs: Cures a infants amb malalties respiratòries cròniques. Societat Catalana de Pneumologia 

Curs: Fisioteràpia respiratòria guiada per l’auscultació. Guy Postiaux, Gestos 

Curs: Ventilació no invasiva Àgiradom, França 

Curs: Fisioteràpia Respiratòria en pediatria. Col·legi fisioterapeutes de Catalunya 

Postgrau Fisioteràpia del tòrax 

Membre de: 

Societat Catalana de Pneumologia (vocal de fisioteràpia i infermeria des del 2022) 

Societat catalano-balear de Fisioteràpia (SCBF)

Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica (SEPAR)

ERS (European Respiratory Society)

Membre del Col·legi Fisioterapeutes de Catalunya n. 4646

Sara Sánchez de Anta

Introducció al mètode Buteyko. SOCAP.

Títol d’Expert en fisioteràpia Cardiorespiratòria. Blanquerna, Universitat Ramon
Llull.

Fisioteràpia respiratòria en pediatria. Fisiofocus.

Fisioteràpia respiratòria en l’adult. Fisiofocus.

Exercici terapèutic en patologia respiratòria. Fisiofocus.

Membre de:

Del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Col·legiada número 14788

Del Sindicat SATSE, Sindicat d’Infermeria.
Membre del Col·legi Fisioterapeutes de Catalunya n. 238911

Eva Fernández Pareja

Màster Oficial Fisioteràpia del Tòrax. Universitat Autònoma de Barcelona. 

Neurologia pediàtrica. Qeres formación. 

Programa formatiu d’actualizació en exercici terapèutic. Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas de España 

Diagnòstic i raonament clínic en fisioteràpia. Fisiofocus. 

Seminari de Fisioteràpia respiratòria per Marta Sabaté. Colficat. 

Abordatge multidisciplinari del pacient amb desnutrició. CFC de les professions sanitàries de la Comunitat de Madrid. 

Membre del Col·legi Fisioterapeutes de Catalunya n. 15610