Adults

Adults

No només tractem infants! Si ets una persona adulta també et podem ajudar:

🟢 Millorant la teva higiene nasal per evitar complicacions respiratòries.


🟢 Ensenyant-te a drenar els bronquis amb tècniques actualitzades de drenatge bronquial. Res de “clàpping”, fem servir tècniques de modulació del flux guiades per l’auscultació i el feedback auditiu.


🟢 Amb les nostres màquines que preparen el moc per a ajudar a evacuar-lo amb la respiració.


🟢 Amb els aparells PEP (de Pressió expiratòria positiva) t’ajudem a que la mobilització de moc bronquial es faci de manera més ràpida i efectiva.


🟢 Amb els aparells de Resistència inspiratòria podem millorar malalties respiratòries cròniques com les atelèctasis o les pneumònies. també podem ajudar a persones sanes i esportistes a millorar el seu rendiment.


🟢 Amb el mètode Buteyko pots aprendre a respirar millor. Sobretot interessant en persones amb al·lèrgies, roncs, asma, apnees del son, rinitis i taponament nasal. També és molt útil per a esportistes sans que volen millorar el seu rendiment esportiu!


🟢 Fent una avaluació de la teva activitat física actual, et podem ajudar a modular, augmentar i o millorar l’activitat física que fas actualment. Et donem les eines per poder realitzar exercici a casa de manera segura i que sigui realment profitós. Patir una malaltia cardíaca o respiratòria no vol dir que no puguis fer esport, ans al contrari!


🟢 En cas de patir sinusitis i otitis, tenim eines per tractar-te en el moment agut i et podem ensenyar com evitar que et torni a passar.


🟢 La covid-19, tant si l’hem passat lleu com si hem hagut d’estar un temps a la UCI, pot arribar a deixar seqüeles importants. Des de l’Inspira’t, fem sessions virtuals durant la infecció activa o presencials al final de les jornades i sobretot ajudem a controlar els efectes que pot arribar a a deixar a mig i a llarg termini mitjançant, higienes nasals, drenatge bronquial, exercici físic terapèutic i exercicis per a controlar la hiperventilació.


🟢 Si pateixes tos crònica i fins ara els metges no han aconseguit controlar-la, podem mirar de millorar l’evacuació de moc, introduir el control ventilatori amb exercicis de buteyko i coherència cardíaca. Tenim nombrosos casos d’èxit.

RESERVA LA TEVA CITA