Adults

Dediquem temps a escoltar-te i treballem

conjuntament en el teu tractament.

Pateixes una malaltia respiratòria crònica?

Et podem ajudar a reduir el teu desconfort, la teva manca d’aire la teva tos:

🟢 Millorant la teva higiene nasal per a que gaudeixis d’un nas més funcional i evitar temptacions de respirar per la boca.

S’ha demostrat que respirar per la boca comporta molts problemes: afavoreix la hiperventilació, fent que ronquem més, accentua els símptomes d’al·lèrgies i de l’asma, fa que s’inflami més la mucosa del nas i en època de creixement dificulta el bon desenvolupament del paladar i la posició de les dents.


🟢 Ensenyant-te a drenar els bronquis amb tècniques actualitzades de drenatge bronquial. Res de “clàpping”, fem servir tècniques de modulació del flux guiades per l’auscultació i el feedback auditiu, és a dir… aprendràs a respirar de manera més eficient de manera moure el moc. T’auscultarem per a triar els exercicis que et seràn més beneficiosos.


🟢 Si et trobem moc als pulmons, les nostres màquines de nebulització preparan el moc per a ajudar a evacuar-lo millor amb les tècniques respiració. La sal del sèrum que nebulitzem, portarà aigua de la paret bronquial cap a dins del bronqui, desenganxant el moc de la paret.


🟢 Amb els aparells PEP (de Pressió expiratòria positiva) t’ajudem a que la mobilització de moc bronquial es faci de manera més ràpida i efectiva. La pressió fa que els bronquis no es tanquin i la seva vibració fa que el moc es liqüifiqui i es bellugui millor.


🟢 Amb els aparells de resistència inspiratòria millorem problemes respiratoris com les atelèctasis o les pneumònies. La resistència que posem a la boca fa que la diferència de pressions permeti que el fons dels pulmons s’inflin bé.

Aquests dispositius també poden ajudar a persones sanes i esportistes a millorar el seu rendiment.


🟢 Amb el mètode Buteyko pots aprendre a respirar millor. Sobretot és interessant si pateixes al·lèrgies, sinusitis, roncs, asma, apnees del son, rinitis i taponament nasal. I també és molt útil per a esportistes sans que volen millorar el seu rendiment esportiu!


🟢 Fent una avaluació de la teva activitat física actual, et podem ajudar a modular, augmentar i o millorar l’activitat física que fas actualment. Et donem les eines per poder realitzar exercici a casa de manera segura i que sigui realment profitós. Patir una malaltia cardíaca o respiratòria no vol dir que no puguis fer esport, ans al contrari!


🟢 En cas de patir sinusitis i otitis, tenim eines per tractar-te en el moment agut i et podem ensenyar com evitar que et torni a passar. Et vaporitzarem amb aigua de mar i una màquina de balneoteràpia, et nebulitzarem amb un nebulitzador pulsàtil i utilitzarem el cornet de la foto per variar les pressions de manera oscil·lant per desenganxar els mocs d’on estiguin.


🟢 T’ajudem si has passat covid-19, tant si l’has passat lleu com si has hagut d’estar un temps a la UCI, o si l’estàs patint de manera persistent. Des de l’Inspira’t, fem sessions virtuals durant la infecció activa o presencials, analitzant el teu estat actual de salut i la teva capacitat física i t’acompanyem en el procés de recuperació.


🟢 Si pateixes tos crònica i fins ara els metges no han aconseguit controlar-la, podem mirar de millorar l’evacuació de moc, introduir el control ventilatori amb exercicis de buteyko i la coherència cardíaca.

Treballarem amb tu de manera a descartar que la tos no aparegui per mocs que els medicaments no han aconseguit fer desaparèixer, introduirem exercicis Buteyko per reduir una possible hiperventilació que fes ressecar la mucosa o afavorir la seva inflamació i treballarem amb coherència cardíaca per lluitar contra els efectes d’un sistema nerviós massa activat.

Si ja ho tens clar, envia’ns un missatge i RESERVA LA TEVA CITA

Política de privacitat