Blog

contingut educatiu per a respirar més feliç

5 coses que m’agraden de treballar a l’Inspira’t.

Hola! Soc la Sara, fisioterapeuta experta en fisioteràpia respiratòria, i treballo a l’Inspira’t des de principis de l’any 2022. Per a que ens pugueu conèixer més tan a mi com a l’inspira’t, en aquest escrit us faré un petit resum de les coses que més m’agraden de la meva feina.

  1. Veure’m reflexada en moltes de les persones usuàries de l’Inspira’t. De petita vaig patir molts problemes respiratoris i en aquella època, ni la meva família ni els especialistes que em portaven coneixien l’eina tant útil que pot arribar a ser la fisioteràpia respiratòria en aquests casos. Poder-vos ajudar com m’hagués agradat que m’ajudessin a mi, em reconforta molt.
  1. Aprendre de cada pacient. Tot i que la majoria de les persones que ens visiteu compartiu el fet de patir malalties o problemes respiratoris, cadascuna de vosaltres necessiteu una adaptació del tractament o de la tècnica per millorar la vostra situació de la millor manera possible. Degut a les diferents manifestacions de cada problema respiratori, vaig descobrint i aprenent quines tècniques us són més beneficioses.
  1. Poder empoderar tant als “inspipacients” adults com a les seves famílies dels “miniinspipacients”. Ensenyant-vos diferents tècniques que podeu realitzar o diferents dispositius que podeu tenir a casa per tenir un control del problema respiratori pertinent, us dono la possibilitat de gestionar millor la vostra condició respiratòria. Parlem del vostre problema, del tractament que es requereix, us explico com prevenir alguns problemes i sobretot, com detectar-los des de casa.
  1. Ajudar i acompanyar a cada usuari/ària de l’Inspira’t. Moltes vegades quan veniu a l’Inspira’t (sobretot en primeres visites), veniu amb molts dubtes i pors sobre el vostre problema o el problema dels vostres fills/es. M’agrada poder-vos aconsellar i explicar què és el que teniu i com solucionar-ho ja que noto que fa més petites les vostres pors. Al final sento que no només aplico tècniques manuals, sinó que també us acompanyo emocional i psicològicament en el camí cap a la millora de la vostra salut.
  1. L’equip de l’Inspira’t. Aquests últims mesos, la feina a l’Inspira’t ha crescut molt, de tal manera que hi ha hagut noves incorporacions a l’equip. Aquestes persones s’han tornat imprescindibles per al funcionament de l’Inspira’t. Considero que és una sort poder treballar amb diferents professionals i poder aprendre de cadascuna d’elles.

I ara, si voleu, ens podeu deixar en un comentari dient-nos què és el que més us agrada a vosaltres de venir a l’Inspira’t 😊

Fins aviat,

Sara Sánchez de Anta

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn
Anna Inspira't

Descarrega't gratis el video formatiu 'Quatre claus per a una bona higiente nasal'

Apunta’t a la newsletter de l’Inspira’t i rep cada mes valuosos inspiconsells que t’ajudaran a cuidar la teva salut cardiorespiratòria.