Blog

contingut educatiu per a respirar més feliç

Nova xerrada: “Malalties respiratòries i fisioteràpia. Un pas més enllà dels medicaments.”

Ahir, 29 de març del 2023, vaig tenir la sort de compartir una estona amb persones d’Alcover interessades en la salut respiratòria. L’índex de la xerrada va ser el següent:

1.- Què és la fisioteràpia

2.- Record anatòmic de l’aparell respiratori

3.- Malalties respiratòries i medicaments freqüents

4.- Higiene nasal

5.- Tècniques de fisioteràpia respiratòria amb 2 objectius diferents, per drenar secrecions bronquials i per sentir menys ofec

6.- El moviment és vida: importància de l’activitat física

I, finalment, no vaig poder evitar parlar breument sobre els efectes nocius del tabac sobre la salut respiratòria.

Si he de destacar algun moment, seria el moment de la foto, quan vaig explicar que pels mocs no hi ha medicament que funcioni. Tenim medicaments essencials per a d’altres coses, com desinflamar, matar bactèries o relaxar musculatura dels bronquis, però pel que fa als mocs, l’únic que podem fer (però que tampoc és poc), és ajudar a que trobin la sortida més ràpidament i millor.

Si tu també vols aprendre a cuidar millor de la teva salut respiratòria, a treure mocs del nas o dels pulmons, saber com respirar millor i o que t’ajudem a millorar la teva activitat física, no dubtis a contactar-nos i a reservar una cita, sigui presencial o virtual. O també pots proposar que ens contractin per a que vinguem a fer una xerrada a la teva escola, ajuntament o associació.

Et desitgem molta salut!

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn
Anna Inspira't

Descarrega't gratis el video formatiu 'Quatre claus per a una bona higiente nasal'

Apunta’t a la newsletter de l’Inspira’t i rep cada mes valuosos inspiconsells que t’ajudaran a cuidar la teva salut cardiorespiratòria.