Blog

contingut educatiu per a respirar més feliç

Gràcies, 2022.

Benvingut, 2023

Un dels bons propòsits per aquest 2023 és aprofitar el blog de l’Inspira’t i compartir més coses amb qui s’ho vulgui llegir 🙂

De moment, el que em ve de gust compartir és el meu agraïment per tot el que l’any 2022 li ha portat a l’Inspira’t de bo:

· Un equip consolidat: ja no estic sola. Tinc a la Sara i a l’Ángela que m’acompanyen com a fisioterapeutes (i properament tindrem una nova incorporació) i a la Laura que ens dóna un suport inestimable en logística.

· 4 sales de tractament, 3 d’elles completament equipades de manera que no haguem de canviar de sala en tota la durada del tractament (en la imatge pots veure com era al principi dels temps l’Inspira’t d’Alcover).

· Pacients amb patologies ben variades: otitis, sinusitis, asma, bronquitis, bronquiolitis , MPOC, bronquièctasis, fibrosi pulmonar, fibrosi quística, patologia cardíaca, patologia neurològica, laringitis, faringitis,…

· … I que venen o ens contacten de tot arreu. A més de pacients compromesos que no els fa res agafar el cotxe per venir-nos a veure, les sessions on-line travessen tota mena de fronteres.

· La pandèmia em va fer descobrir un hobby nou, la divulgació per xarxes socials. I a Instagram, a finals del 2022 el compte @inspiratfisio va arribar a més de 8000 seguidors! Ni el tema molt específic ni la llengua que utilitzo ha sigut un impediment per a que la comunitat “inspiril” vagi creixent.

Moltes gràcies, Instagram, seguidors, persones i famílies usuàries de l’Inspira’t presencial i virtual. Em permeteu ser feliç fent la meva feina.

2023, t’espero amb els braços oberts.

Anna Ferran Roig

7 de gener de 2023

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn
Anna Inspira't

Descarrega't gratis el video formatiu 'Quatre claus per a una bona higiente nasal'

Apunta’t a la newsletter de l’Inspira’t i rep cada mes valuosos inspiconsells que t’ajudaran a cuidar la teva salut cardiorespiratòria.